Borzoi-Ringen och dess avdelningar anordnar utställningar och lure-coursing. De olika avdelningarna/regionerna försöker även anordna andra aktiviteter såsom ringträningar, borzoi-träffar, föreläsningar etc. Allt utefter efterfrågan, intresse och medlemmar som vill och kan engagera sig.

Följ länkarna till vänster för att se mer om

  • Utställning - resultat, tävlingar, PM och annat som har med utställning att göra
  • LC - lure-coursing - information om hur det går till, var träningar finns, tävlingar, resultat m.m
  • Övriga aktiviteter - se här om det finns några övriga aktiviteter på gång
  • Tio i Top  - här finns årets vinnande utställningsborzoi, LC-borzoi, allroundborzoi, lista över årets avelshundar och lista över årets uppfödare.
  • PM till tävlingar
  • Online anmälan till tävlingar

Aktuellt

Nyheter angående poängberäkningen 2022
Borzoi-Ringen har tagit ett beslut om att årets utställningar och LC prov måste vara igång kontinuerligt senast den 1/6 2022 för att vi ska kunna få ett rättvist underlag för att kunna ha tävlan om årsbästa-listorna. Vi har en del nyheter att presentera. Vi kommer under 2022 att utöka listan till 20-i topp. I år kommer vi även att utse årets valp och årets veteran men i en liten enklare variant, de valpar och veteraner som under året blivit BIR eller BIM på någon av Borzoi-Ringens, Svenska Vinthundsklubbens eller Svenska kennelklubbens utställningar och blivit premierade med HP respektive CK kan få vara med och tävla årets valp och årets veteran. Blir din valp eller veteran BIR så får den 10 poäng och BIM 7 poäng, antalet slagna hundar räknas inte. Du får själv rapportera in resultatet till styrelsen där vi behöver veta din hunds namn, resultat och på vilken utställning resultatet avser. Den valp och den veteran som fått ihop mest poäng i valpklass respektive veteranklass tom den sista december 2022 kommer att få ett diplom utöver äran.

Vi kommer i år även att dela ut diplom till årets uppfödare inom både utställning och LC samt årets avelstik/avelshane.

Nu hoppas vi att vi äntligen får ett år utan restriktioner.
Styrelsen