MEDLEMSSKAP

När du ansöker om medlemsskap i Borzoi-Ringen godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Uppgifterna behövs för att vi ska kunna administrera ditt medlemsskap samt vid behov kunna kontakta dig, t ex vid utskick av medlemstidning. Du kan läsa mer om B-R:s hantering av personuppgifter HÄR

Medlemsavgiften betalas senast 31 januari för det år man vill vara medlem och för att med säkerhet få årsboken. Läs mer på RUTINER & INFORMATION om brytpunkt för medlemsskap och om du betalar på andra tider under året.

Medlemsskapet betalas till
bankgiro 5296-0010
enligt följande (gäller för 2021):

  • Fullbetalande medlem 275:-/år
  • Familjemedlem 50:-/år och person - med familjemedlem räknas person(er) folkbokförda på samma adress som fullbetalande medlem (huvudmedlem)
  • Valpgåvomedlemsskap 100:- (gäller 1 år)
    Valpgåvomedlemsskap betalar du som är uppfödare in åt din valpköpare.  Du kan betala in ända tills det att hunden är junior (9 månader) och om ägaren inte vara medlem på 5 år. Du som är valpköpare fråga din valps uppfödare om valpgåvomedlemsskapet.

Ange på betalningen vad det gäller enl ovanstående

NY MEDLEM: Fyll i formuläret till höger/nedan. Fält markerade med * är obligatoriska. Betala i samband med detta medlemsavgift enligt ovan.
VALPGOVÅMEDLEMSKAP: När du som uppfödare betalar in avgiften till dina valpköpare skall formuläret fyllas i . Kryssa i "Valpgåvomedlemskap". Tänk på att det är valpköparens uppgifter som ska fyllas i förutom "Valpgåva inbetald av".

Om ni  har några frågor, maila till medlem@borzoi-ringen.com

Bankgiro

5296-0010

FOREIGN MEMBERSHIP: 350 SEK
 IBAN: SE 80 6000 0000 0001 7130 9928
SWIFT/BIC: HANDSESS