Borzoi-Ringen 50 år

Borzoi-Ringens 50-årsjubileum firades med en jubileumsmiddag på lördagen 30 juli där det åts gott och spelades musikquiz och avslutades med en jubileumsutställning som hölls på söndag den 31 juli,  där 73 borzoier var anmälda, 3 valpar, 27 hanar och 43 tikar. Domare var Astrid Wolf, kennel Ailica's från Tyskland och hennes ringsekreterare var Christer Vik och Anneli Sundqvist. Tack för ett gott och långt arbete under dagen!

Grattis alla vinnare och stort tack till alla deltagande! 

Fler bilder från firandet finns här och fullständiga resultat finns här.

More information can be found at http://borzoi-jubileum.se/

Utställar-PM Jubileumsutställningen.

JUBILEUMET FRAMFLYTTAT!

På grund av den rådande pandemin i världen så har vi tvingats ta beslutet att skjuta fram den planerade jubileumshelgen som skulle ha varit under midsommar 2021.

Även om situationen blir så att vi kan hålla utställningar under 2021 så blir det förmodligen ett annat upplägg på utställningarna och inte med den gemenskap och det samkväm som ett 50 års-jubileum ska innehålla.

Vi kommer att fira klubbens 50 år under 2022 istället för att alla som vill ska ha möjlighet att delta.

Då vi hade ansökt om att en utav dagarna skulle bli med en officiell utställning så är tanken att vi ska kunna hålla en officiell utställning under midsommar 2021 även om den kanske genomförs på ett annorlunda sätt mot vad vi är vana vid. Vi hoppas såklart att vi ska kunna ha en utställning på det sätt vi är vana vid men det får tiden utvisa.

Håll koll här och på Borzoi-Ringen på Facebook för mer info angående tid, plats och domare.